2008年10月1日 星期三

夜店 酒店 一夜情


交歡前後的忌諱
  交歡前後,勿飲過量烈酒。有高血壓或心臟病的人,更加不易酒後行房。日間工作過勞,仍然免強行房,使心臟大過吃力,隨時會有 暈厥的危險。
  在行房事的時候,多數會汗流浹背,為了貪圖涼快,一定會猛開風扇或冷氣,那是最為危險的事。尤其是正當射精的時候,整個人的 精神氣力,差不多已消耗盡了。
  全身神經鬆懈,抵抗力最弱,就很容易讓風或冷氣將汗水迫回體內,就會為傷寒了,尤其是在尾癌骨附近的汗,事後應立刻用乾毛巾 抹乾,否則危險性更大。
  在性交後立刻吃喝冰冷的東西,隨時會引起腹部絞痛、縮陽等疾病。事後立刻用冷水沖涼或洗抹,只要體力稍弱,也會引起同樣的危 險。
  為了自己的健康,為了聰明的下一代,最好不要在大醉、大怒、大悲、大恐等不正常的情緒下行房。

1 則留言:

colorsorg 提到...

A nők, mint egy maratoni flörtöl

Házastárs kiválasztani az udvarlási folyamat, amelynek célja, hogy vezet párzási viselkedését. Más néven Tiaoqing viselkedését. Valaki majd flörtölni magatartás felróható az udvarlási viselkedés. Flörtölés nem molesztálta, ez utóbbi komoly szex. Flörtölés nem utal szexuális kapcsolatra kívül a házastárs, mert ez a kapcsolat gyakran nem fejeződött közösülés. Keresztül flörtöl és az érzések a házastársak között további cseréje és kidolgozása felkészülni párzás szempontjából mind fizikai, mind pszichikai, ami elengedhetetlen a párzás előtt. Emlős mindenütt flörtöl viselkedését.

Kergeti egymást, súrlódás, majszol, nyalogatják a nemi szervek ilyen cselekmények a hím és nőstény állatok párzás előtt. Flört az emberi viselkedés alapvetően hasonló emlősök, az egyetlen kommunikációs forma nyelvet.

Udvarlás során a vágyakozó szemkontaktus és beszélj a tisztán pszichológiai ingerlés is elegendő, hogy végül a férfiak és nők egyaránt termelnek élettani reakciót. Gyorsított szívverés, pupillatágulat, valamint a genitális váladékok növekedését, ami egy intim kapcsolatot a fizikai követelményeknek, és megteremtsék a szükséges feltételeket az ilyen jellegű kapcsolat. Ezután a flörtöl viselkedése a két fő formája van: a csók és simogatni.

Csók a száj-és körömfájás kapcsolat a házastársak között, hogy hosszú, forró csók volt, nedves és tele érzések, teljesen más, hivatalos alkalmakkor, udvariasság száraz csók. Csókos keveréke háromféle érzés: érintés, íz és szag és a szagát illatát a bőr-és légzőszervi. Csókos, nyelv tevékenység elengedhetetlen, elsődleges szerepet játszik a csók formájában változás. Ezután csókold fogak részt. Az oldalon a string vagy puha, vagy éles pro-harapás egymással, férfiak és nők, hogy kezdeményezze az egyik fél vagy a passzív fél, egy nagyon élénk a szexuális öröm. Néha a "szeretet harap" enyhe fájdalmat, nem is sejtheti, ez a kegyetlen, perverz, de a szex természetes kifejezése. Nem csak szexi szájra csók, megcsókolta a testrészek ebben a szakaszban is megfelelő és megvalósítható. Szájról szájra csók, az aktív és a passzív érintőképernyő érintőképernyős keverednek össze, két különböző fajta öröm a test csók, teszi a csók, és megcsókolta. Mindkét öröm vezethet a szexuális izgalmat.

Touch és az ujjbegyből becéz gyengéden simogatta a viszketés használni, az ujjak és a tenyér, dagasztás, és szorította a leginkább szexi és gyengéd érintés. Flörtöl, érintse meg és érintse meg azokat, akik lelkileg fel kell készíteni, meg kell teljesen kizárni abban az értelemben, a harag és a konfliktus. Amellett, hogy az erogén zónák általános, fogja meg egymást, mint egy speciális része, hogy simogatta is nagyon fontos, mert a megértés és úgy érzi, az izgalom és az öröm az ügyük, maga is ösztönzője és öröm. Így a légkörben a kölcsönös tiszteletet és gondoskodást, és fokozatosan érintse meg a helyén a nemi szervek.

Flörtöl viselkedés a nők szerepe különösen fontos, csakúgy mint azt foglalhatók össze: A nők nem szeretik a maratoni szex, és mint a maratoni flörtöl. Amikor a flörtölés, a nő számára lehetővé kell tenni, hogy jár el a kezdeményezést, és nem lehet mindig passzív szerepet, amíg a nők pszichológiai akadályok leküzdésében, nem nehéz megtenni. Ily módon a férfiak és nők egyaránt képes elérni a megfelelő szintet.

http://happyorg.tripod.com/