2008年10月1日 星期三

交友 一夜情一次性生活消耗多少熱量?
  曾有一位男士問:我正在試圖找到一個能夠說服我太太與我進行更多性生活的理由。您能否告訴我,每次性生活可以消耗多少卡的熱 量?也許這樣可以說服她用性生活代替體育鍛煉——如果我真能這麼幸運的話……
  這是一個很有意思的問題。但是,關於這方面的研究並不多。其中一個原因就是,我們每次性生活的「運動量」都不一樣。這增加了 總體統計的難度。
  決定消耗熱量多少的因素包括:時間的長短、頻繁程度、動作的強烈程度、姿勢的選擇以及哪一方進行主要的運動。有研究顯示,每 人每次性生活平均消耗的熱量在100卡左右。
  至於以性生活取代體育運動,我認為這是不可行的。跑步、騎車或者舉重物所消耗掉的熱量遠遠多於做愛。不過,你可以將兩者結合 起來。更何況,運動本身有助於增強性衝動,還能夠使人看上去更有吸引力,自我感覺也更健康。運動也具有提高性功能的作用。因此, 你應該保證她定期進行體育鍛煉。不僅如此,如果你還沒有同她一起去,就應該從現在開始。這才是讓她渴望與你做愛的有效方法——你 結實的身體和肌肉正是她想要的!

2 則留言:

colorsorg 提到...

Bin nem lehet so-so

Final gyengédség nem választható, ez is a szexuális élete tökéletes nélkülözhetetlen. Ha jól kezelni, lehet, hogy az elégedettség mind a további lepárlás, egy felejthetetlen hálával egymással.

Vége a közösülés, orgazmus, de hagyatéka problémát nem oldja meg ezt a problémát az örömben, hogy a férfiak és nők beszélünk a fejlesztési tendencia a következetlenség, az ember lefelé, a nő fel. Elmondható, hogy az ember egy nemi élet egyfajta megkönnyebbülés az utolsó szakaszban, a nő volt, sokáig nem tud megnyugodni. Egyik felesége azt mondta, hogy amikor a szorongás, elaludt minden nemű, a férj lőtte finom, el kellett számolni a mennyezet, gyakran néhány ezer jelből, hogy elaludni. Miután ez az érzékenység nem választható, ez is a szexuális élete tökéletes nélkülözhetetlen. Ha jól kezelni, lehet, hogy az elégedettség mindkét lepárlási további egy emlékezetes hálás szeretettel egymással. Ha kezelik rosszul, vagy teljesen figyelmen kívül hagyni, meg fog tenni az életét az izgalom és az öröm eltűnt, így csak bosszúság, sajnálkozás, és nem elégedett.

Ezután gyöngédség felesége rendkívül fontos, de sok ember nem ismeri ezt az igazságot. Külföldön voltak felmérések, 32%-a férfi, hogy feküdjön le azonnal állítsa be a levegőt vagy a gyújtás dohányzás 17%-a férfi hamarosan elsüllyed, és elalszom; 14%-a férfi menjen a mosdóba, 9% a férfiak után azonnal vége a szexuális életet, megy a zuhany alatt, 6% a férfiak talál valamit enni, vagy találni egy ital, 2%-a férfi nemi közösülés kezdett újra. A fenti körülmények között, amellett, hogy a wc nem jó rendszer, különféle megközelítéseket mind a partnered közösülés utáni változás, fáradtság, szomjúság, éhség, ezek normális, de ezek az érzések és nem lenne túl erős, egy kicsit elnyomás felül lehet kerekedni. Ha nem akarja elnyomni, akkor a felesége érzéseit. Tudatosan vagy öntudatlanul, elhanyagolt felesége érzelmi igényeit a férfiak, meg kell emlékezni a szavak a híres orosz író Chernyshevsky: "szeretni mit jelent? Azt jelenti boldog az ő boldogsága lehetővé teszi, hogy több boldogság nem kell tennie mindent, és attól, ami a boldog legyen. ", hogy a szeretett feleség, a férfi ejakuláció után ne rohanjunk előre, hogy felkeljen. Ezúttal a férfi általában fenntartani a megfelelő merevedés, csak akkor veheti igénybe ezt a lehetőséget több sport. Ez a mozdulat legyen lassú, az amplitúdó nem túl sok, hagyja, hogy a feleség tudja megtapasztalni az öröm, hanem megérteni a gondozás és a gondolat. Fel, a férj és a feleség továbbra is magukban kell egy ideig, és néhány megható, az a simogatás szakaszában a legtöbb intézkedés lehet kapni ebben az időben használni, de az erőfeszítéseket, hogy gyengéd. Két ember suttogta beszélgetést, kifejezett gyengédség és szeretet. Beszélgetés a legjobb, ha nem vonja, különösen nem kapcsolódik csak, mi történt. Ehhez a felesége figyelmét, vagy kapcsolja be a fizikai teljesítése során fokozatosan a lelki elégedettség. A simogató mozdulatok fokozatosan csökkent, és végül megállt, álmos szemhéja nehéz nőtt. Tapasztaltak fizikai és mentális feszültség enyhítésére a súlyos, és így óhatatlanul elő álmosság, alvás alatt kész szexuális életet általában igen illatos, álmos ember feje, az első ember alszik. Feleség mély érzéseket a férj kell figyelni, hogy megváltoztatja ezt a helyzetet. Balzac azt mondta: "A férj mindig joga van aludni." Frank is van egy hasonló mondás: "Ki nem hagyja aludni a felesége, akik nem tudják, milyen szép az élet." A férj álmában kell visszatartani, hogy Ő volt az első elaludni. Szintén fontos megjegyezni, hogy mielőtt álmában sem könnyű a tevékenységek, így ő felébredt. Férj nemcsak aludni, hanem az első, felébreszteni. Hadd felesége nyitott szemmel, látni a mosolygó arc, felidézi emlékeit a tegnap esti szexuális életre, és eltemették a magok a szeretet, a harmonikus szexuális élet.

colorsorg 提到...

Vannak olyan tényezők, amelyek károsíthatják után gyengéden. Például, egyes részei a két oldal után a szexuális élete lesz nedves fel, hüvelyi váladék vagy sperma is folyik lap. Ez a helyzet igazán teszi az emberek kényelmetlenül érzi magát. Ezért van egy csomó párok után azonnal felkelt és elment mosni, vagy dörzsölje a lapokat, változtassa meg a lap. Ez a fajta dolog, de a változás hirtelen, hirtelen a hangulat az emberek teljesen sokat változott, én ezeket a dolgokat helyreállítani simogatni, mindkét fél úgy érzi, nagyon kínos. Ez a kellemetlen jelenség megelőzésére. Épp mielőtt a szexuális életre készen áll egy kis szőnyeg és egészségügyi betétek, ezeket a problémákat meg lehet oldani. Ezt az előkészítő munkát gyakran végzik a feleség, és kell is tenni öntudatlanul.

Gyöngédség az utolsó tétel a szexuális életre ezt a csodálatos zenét, bár ez nem olyan, mint a színpadi csúcspontja, magas hangú hangos, de a távoli mély zengő tapasztalat természetesen nem valami tudatlan rím. Ha ez a mozgás is nagyon jól játszik, akkor az egész szexuális életre folyamat tökéletes lesz.

http://storysorg.withsex.com/